Retourbeleid

Retourbeleid


Herroepingsrecht

Als particuliere consument kunt u binnen 14 dagen kunt uw product zonder reden retourneren, mits de producten ongebruikt, ongeopend zijn en in de originele verpakking zitten. Indien het product toch beschadigd is, is het mogelijk dat wij u kosten in rekening brengen. Ubent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Het herroepingsrecht verstrijkt 14 dagen nadat u of een door u aangewezen derde het product fysiek in bezit krijgt.


Retour sturen

Als uw retourzending bij ons in goede orde is ontvangen krijgt u het volledige aankoopbedrag exclusief de verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor de retour van u thuis naar onze locatie zijn echter voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Neem voor het retourneren van uw bestelling altijd contact op met onze klantenservice via info@kappersspullen.com.U kunt binnen 14 dagen na de aankomst van de retourzending uw terugbetaling verwachten.

Het herroepingsrecht betreft ook een aantal uitzonderingen. Bijvoorbeeld hygiëne artikelen (zoals scharen, borstels en tondeuses) kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling nog intact is.


Als u uw bestelling wenst retour te sturen, vragen wij u om eerst contact op te nemen met ons via mail. De verzendkosten van de retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening! Producten mogen ook in het salon komen omgeruild worden, mits de producten ongebruikt, ongeopend zijn en in de originele verpakking zitten.


Defect bij aankomst (DOA)

Indiengeconstateerd word door u dat een van de bestelde producten bij aankomst defect is, zal HairByDorothy de producten kosteloos voor u omruilen. Neem hiervoor contact op met ons via mail en zorg dat u een duidelijke uitleg hebt van het defect. Stuur nooit een bestelling retour zonder dat wij u hiervoor toestemming hebben gegeven.